A star is Born med Lady Gaga och Bradley Cooper

Historien har filmats förut men den här gången är det Lady Gaga som äger scen tillsammans med Bradley Cooper. Att hon kan sjunga visste vi sen tidigare och du behöver inte vara något fan för att gilla vad du ser och hör i hennes första filmroll.

Lady Gaga spelar Ally, en begåvad låtskriverska med för dåligt självförtroende för att våga sig på en karriär, annat än att ibland sjunga på en sunkig karaokebar. Där hamnar Bradley Coopers rockstjärna Jackson Maine efter ännu ett gig. Han tvingar chauffören att stanna på närmsta bar. Han behöver en drink – och upptäcker Ally.

De blir ett par. Han lanserar henne, hon försöker rädda honom från alkoholmissbruket. Hennes berömmelse växer, hans är på väg att försvinna.

Se den, bara musiken är värd biobiljetten!

Vi ger den lätt: ★★★★★