Kan man ta bort påsar under ögonen på 2 min?

Är det möjligt?

Ja, inte permanent men du kan få en askungeeffekt som reducerar både påsar och mörka ringar med upp till 75% som sitter i upp till 8 timmar påstår Remescar. Vilket innebär att du nu kan vara fräschast på partyt, men måste precis som Askungen se till att åka hem i tid innan förtrollningen bryts.

Skämt åt sido, men det låter nästan lite för bra för att vara sant, för det finns ju trots allt tillfällen i livet när man vill vara sitt allra finaste jag. Och har man som jag två trötta, permanenta airbags under ögonen och provat det mesta så blir man lite lite cynisk.

Varför får man påsar under ögonen?

Påsar under ögonen kan dyka upp på grund av en rad olika orsaker. De kan dels vara ärftliga. Men de kan också uppstå på grund av exempelvis allergier eller dåliga matvanor. Sover du för mycket kan du få påsar under ögonen, men även när du sover för lite. Det kan också bero på dålig kost, alkohol och tobak eller att du har torr hud.

Åldrande hud tappar spänst

Generellt sett beror ögonpåsar på svullnader under den tunna huden kring ögonen. Många drabbas också av besvär med ögonpåsar när de blir äldre. Det beror på att hudens naturliga nivåer av kollagen minskar och att huden därför tappar spänst. Faktum är att kroppen minskar sin produktion av naturligt kollagen redan när vi kommer upp mot 30-års åldern.

Hur funkar då krämen?

Den revolutionerande EYESYL-teknologin verkar omedelbart på påsar och mörka ringar under ögonen, genom en unik kombination av lermineraler och ett di-peptidkomplex, vilket leder till åtstramning av huden, minskad vätskeansamling under ögonen och en mikromuskulär paus. Detta bidrar till att reducera svullnad under ögonen och eliminerar uppkomsten av mörka ringar.

Reducerar rynkor på fyra minuter

Det är inte bara påsar under ögonen som går att reducera utan även rynkor, nedan påstås vara resultatet efter fyra minuter med mirakelkrämen. Jag tror att de flesta av oss kan se att bilden är blurrad på utvalda ställen, vilket känns tråkigt.

”Pengarna tillbaka” garanti

”Eftersom vi är övertygade om att våra produkter håller en hög kvalitet, erbjuder vi våra kunder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.Detta ger dig möjligheten att prova Remescar riskfritt, så att vi kan garantera total kundnöjdhet.”

Var hittar man det?

Remescar finns bland andra att köpa på de flesta apotek.

Ej testad av oss

Jag har inte testat själv än, men jag kommer såklart ge det en ärlig chans. Återkommer med en recension så snart jag testat, och gör det inte det så kommer jag självklart även testa deras ”Pengar tillbaka” garanti.

Prisexempel 329:- 8 ml på Apotea »

Lär mer på remescar.com »