Målarböcker för vuxna

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev så bjuder vi på 12 målarsidor för vuxna!

i samarbete med Heartly.se

Nu är det några år sedan det börjades måla i var och vartannat hem, och har du aldrig provat att måla som vuxen så är det något som vi varmt kan rekommendera. Det är otroligt avslappnande och något som passar de flesta och något som många äldre redan har anammat.

Man kan måla med färgpennor, tuschpennor eller höja det ytterligare en nivå och måla med vattenfärg / akvarellfärg. En målarsidan är inget man målar på tid eller skyndar på. Målarsidor för vuxna är ofta mycket detaljrika och meningar är att du ska komma ner i varv och lägga tid på ditt mästerverk. Är du riktigt vass så lägger du även i färgerna i nyanser och skuggor och får ett djup i målningen.

När du anmält dig till vårt nyhetsbrev så får du en länk där du helt kostnadsfritt kan ladda ner målarsidorna och själv skriva ut dem.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här »

Det finns en mängd olika Facebookgrupper om du vill alliera dig med likasinnade, bland annat:

”Målarböcker för vuxna” som du hittar här »