Kan man förändra med attraktionslagen?

Är vi vad vi tänker och gör? Är det möjligt att bara med tankens kraft göra stora förändringar i sitt liv? Att genom att tänka positivt höja vår vibrationsfrekvens och på så sätt närma oss våra drömmar? Vi blev nyfikna och bestämde oss för att kontakta Helena-Magdalena och bad henne berätta mer!

Vi vet ju vad som händer när vi fastnar i mörka tankar eller när vi umgås med negativa människor som aldrig har något gott att säga om något. Man dras med i det destruktiva och plötsligt känns allt tungt och jobbigt, och man känner sig helt dränerad på energi.

Vi bestämde oss för att kolla upp om det möjligtvis kan hänga ihop och kontaktade Helena-Magdalena som håller både kurser och föreläsningar om attraktionslagen, och bad henne svara på några av våra frågor.

Hej Helena-Magdalena, Vill du berätta lite kort om dig själv och vad du gör, för de som inte känner till dig?

Hej! Jag heter Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt. Jag bor i Göteborg. I hela mitt liv har jag intresserat mig för att få förstå livet i stort och oss människor.

Därför har jag studerat tankens kraft, astrologi, psykologi, sociologi, religion, andlighet och en mängd andra spännande ämnen. Jag har en Social omsorgsexamen från Linnéuniversitetet och har arbetat som chef inom socialtjänsten i många år.

När jag passerat 40 så sa jag upp mig och började arbeta heltid som föreläsare, författare, bloggare med mera. Jag är Bloggare för Tidningen Nära och astrolog på Tidningen Tara, utgiven författare på Egmont med mera. Jag älskar att undervisa och håller kurser i Sverige, Finland och Grekland. Mitt kall i livet är att sprida medvetenhet.

När jag var yngre bodde jag en period i Israel och det var då jag verkligen började fundera på om vi människor ärver den mentalitet som präglar vårt samhälle och hur tankens kraft då påverkar våra liv. Så jag har tillägnat över halva mitt liv att föreläsa om Tankens kraft – attraktionslagen i en mängd olika sammanhang.

Vi är nyfikna på det här med attraktionslagen, vad innebär den i korthet? Kan man säga ”Du är/har vad du tänker?

Allt i Universum vibrerar på olika frekvens, så gör även vi, vi vibrerar känslomässigt på olika frekvens. Vi kan vara ”uppspelta, upplivade”, då är vi på hög frekvens. Vi kan vara ”låga, dämpade, nere” då vibrerar vi på lägre frekvens.

Det är den frekvens som vi är på som skapar attraktion, det vill säga de och det som finns på samma frekvens som oss är det vi attraherar.

Varför man pratar om tankens kraft är för att vi ”tänker det vi känner”. Känsla och tanke hänger ihop och vi kan använda oss av tankens kraft för att förändra vår känslomässiga frekvens. Det vi känner är automatiskt så vi tänker. Känner vi oss toppen så tänker vi positiva tankar och tvärtom.

Så, det är känslan/tanken som samspelar, så ”vi är/ har det vi känner/tänker” svarar jag.

Upplever du att det är ett accepterat ämne, eller möter du människor som anser att det bara är ett flummigt ”hittepå”?

Jag upplever att det är ett accepterat ämne, Placeboeffekten känner de flesta till och den är ett absolut bevis på att det vi förväntar oss skapar vi.

Har du själv fått en ”omöjlig” önskan uppfylld?

Ja, verkligen, jag har i stort sett förverkligat alla mina drömmar, vissa större och vissa mindre. Stora delar av min livsvision är uppfylld, och jag ska leva i många år till, så jag kommer förverkliga hela min vision.

Kan man önska sig vad som helst? Finns det några begränsningar?

Vi kan bara önska oss det vi själva kan föreställa oss. Genom att vi använder oss av tankens kraft och expanderar vårt sätt att tänka så river vi ner gamla begränsningar.

Föreställ dig att det är som du önskar!

Kan man även utnyttja attraktionslagen i dåliga och negativa syften?

Om vi vill använda oss av attraktionslagen i dåliga syften, så innebär det att vi är på låg, negativ frekvens och det som finns på vår frekvens är det vi attraherar så allt kommer tillbaks till oss själva.

Om jag till exempel blir av med mitt arbete eller drabbas av andra motgångar, kan det vara mina undermedvetna tankar som påverkat den/de händelserna?

Jag tycker man ska se saker och ting ur ett större perspektiv, det kanske är just att du blir av med ditt arbete som gör att du kommer i kontakt med nya, härliga möjligheter?

Vårt undermedvetna påverkar oss, mycket, det är därför det är viktigt för oss att fokuserar på det vi älskar, det vi är tacksamma för, det vi längtar efter och drömmer om, för då eftersträvar vi alltid det bästa och vårt undermedvetna kommer att börja förändras.

Helena-Magdalena – Föreläsare och författare

Med all sannolikhet har du säkert stött på människor som upplever det orättvisa av att drabbas av svåra sjukdomar och andra kriser i livet, hur kan man förklara det med hjälp av attraktionslagen?

Det är en stor fråga som behöver ett större svar. Jag har en livsfilosofi om att vi är här på Jorden för att lära oss och för att uppleva många olika saker, så det handlar inte om att vi skapar allt själva med hjälp av attraktionslagen men vi kan, verkligen, vara magnifika medskapare till vår egen framtid. Det gäller också i svåra situationer i livet, allt kan alltid bli bättre.

Känner du till någon som har använt attraktionslagen vid till exempel svår sjukdom och som senare blivit friskförklarad?

Ja. Med tankens kraft kan vi påverka mycket, men inte allt. Jag tror att vi alla har en större plan för våra liv här på jorden. Det är därför jag menar att vi är magnifika medskapare, vi är inte själva skaparen. Men, till exempel, vid livskriser så, ju mer vi eftersträvar att ha fokus på det som vi är tacksamma för, att vi önskar vara friska och leva bra liv, så har vi bättre förutsättningar att uppnå det.

Kan mina tankar/önskemål påverka andra människor, till exempel kan jag få någon att få känslor för mig?

Det du kan föreställa dig kan du skapa, föreställ dig att det är ni. Ge kärlek och uppmärksamhet i ditt sinne till din vision, ha tillit. Universum vet vem som matchar dig bäst och vem du ska få uppleva kärlek med.

När vi älskar en människa och vill att den ska älska oss tillbaks så är det kärlek vi ska fokusera på och ha tillit till att det blir som det är menat.

Om jag lyckas tänka rätt nio ggr av tio, förstör den tionde tanken alltihop då? Hur kan jag lära mig mer om attraktionslagen?

Vissa blir rädda av att tänka ”fel tankar”, det ska man inte vara. Det är det som vi i huvudsak har fokus på som vi kommer attrahera. Jag brukar se det som att om vi i alla fall kan hålla fokus minst 50 % på det vi önskar skapa och på att vara positiva, tacksamma, tillitsfulla så är vi i flödet och det vi önskar kommer skapas för oss.

Många väljer att gå olika kurser, för att använda attraktionslagen är ett annat sätt att tänka än vad vi lärt oss, så mental träning gör att allt går bättre, smidigare och snabbare.

Var kan kan man hitta/beställa dina böcker?

Jag har gett ut två böcker i samarbete med Tidningen Nära/ Egmont.

De hittas på Tidningen Nära här » även på Adlibris, Bokus med mera. Jag har även gett ut e-kurser om Tankens Kraft och attraktionslagen, de hittas här »

Håller du föreläsningar i ämnet?

Jag håller regelbundet kurser och föreläsningar inom attraktionslagen. De hittas lättast på Facebook; på min profil Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt » under evenemang eller på min Gilla-sida på Facebook här »

Har du någon hemsida där man kan läsa mer om dig och attraktionslagen?

www.helena-magdalena.com »

Queendom.se • Be a Queen of fucking everything! © Copyright - 2021