Går det sälja, hyra, byta eller låna vad som helst?

Kan man hyra en kompis?

Ja faktiskt, 2016 kunde man hyra Anders från Upplands Väsby via en Blocket-annons.

Med Anders kunde man äta middag, gå på bio eller bara söndagshänga, dock var han noga med att poängtera att inte var tal om några sexuella tjänster. Och ja varför inte? Du behöver inte riskera någon osäker date som man inte vet om h*n verkligen dyker upp eller inte. Du betalar Anders och Anders kommer.

Du kan till och med tvinga Anders att lyssna på din tragiska bakgrund i flera timmar och Anders kommer att lyssna, för Anders får betalt och samtidigt har du skonat öronen på dina ”riktiga” vänner. En win-win!

Du kan även hyra en kompis när du åker utomlands för att få den autentiska upplevelsen och som visar dig alla sina lokala favorithak. Hur bra låter inte det? Du får någon som kan hjälpa till med språket och kanske kan hjälpa till och pruta på marknaden.

Ja du hör, det finns mer än Blocket och Tradera att välja på och det gjorde oss nyfikna på mer. Efter lite research så hitta vi några som var helt nya för oss och som vi självklart vill dela med oss av.

Someting Borrowed

Uppdatera garderoben genom ett månatligt hyresabonnemang

Välj plagg • Boka • Använd plagget • Lämna tillbaka

Få ständig tillgång till nya stilar och varumärken.

Hyr en lokal kompis

På rentalocalfriend.com har du möjlighet att hyra en lokal kompis på din utlandssemester för den ultimata upplevelsen. På hemsidan väljer du först land och därefter får du ett urval av ”vänner” att välja på. Alla med en kort presentation och vilka lokala upplevelser som de rekommenderar.

HUNK-O-GRAM

HYR EN HUNK!

En snygg och trevlig gentleman med bar överkropp som levererar en minnesvärd upplevelse med t ex blommor och en sång till tja, varför inte till dig själv?

Hyrenhunk.se kan även erbjuda Hunk-o-grammet i superhjälte-karaktär.

Andra hyrtjänster som erbjuds är servitörer och bartender.

Varför köpa när man kan låna?

Grannsaker.se hittar du allt du behöver låna och kan lägga upp det du kan tänka dig att låna ut.

Sajten har upplagda kategorier från trädgård och bygg till studiemedel och köksredskap.

Låna en golfutrustning på Fritidsbanken

Fritidsbanken är som ett bibliotek fast med sport- och fritidsprylar. Här kan man låna utrustning för en aktiv fritid, som t.ex. skidor, skridskor, inlines, flytvästar, snowboards och mycket mer. Utlåningstiden är 14 dagar.

Till Fritisbanken »

Hyr märkessmycken och uppdatera när du vill

På Snowbox kan du hyra och uppdatera din smyckesgarderob så ofta du vill genom olika abonnemang. Du väljer, får de hemskickade, använder och skickar sedan tillbaka när du vill byta och förnya dig med andra smycken.

Läs mer på Snowbox »

Ge dina saker ett nytt hem

Du packar din påse med det du vill sälja och Sellpy hämtar vid dörren och sköter försäljningen åt dig!

Du slipper allt det krångliga med att fotografera, annonsera, packa, skicka och ta betalt.

Det som inte går att sälja skänks till välgörande ändamål.

Besök Sellpy.se »

Hyr en egen handyman!

Borra upp en hylla eller montera möbler?

Det är inte alla som har lyxen att ha en handyman att tillgå privat, men nu kan du boka upp en alldeles egen på Taskrunner,

Betalningen sker först efter godkänt uppdrag.

Mer om handyman här »

Hyr ut dig som extramormor

På SverigeKids kan du hyra ut dina tjänster som extramormor och hjälpa familjer med hämtning / lämning på dagis, vårda sjuka barn, vara en pysselkompis och läsa sagor eller vara ett extra stöd till en nybliven mamma.

Queendom.se • Be a Queen of fucking everything! © Copyright - 2021