Testat och godkänt

Här delar vi med oss av alla bra saker vi testat, litet som stort och som faktiskt funkar ”in real life”.

Om det är vetenskapligt bevisat är inte det viktiga här, utan att det funkar! Kanske inte på alla, men om det funkar för mig eller dig, så kanske det är värt att testa!

Vitpepparkorn mot magsjuka

Magsjuka i flaggorna? Ett sätt att att motarbeta är att svälja hela vitpepparkorn. Dosering ska vara 1 korn per 10 kilos kroppsvikt. Det vill säga väger du 70 kilo så är det lika med 7 pepparkorn

Tipsat av Vilma

Ta bort skäggstråna

Håller du på att plocka envisa skäggstrån ett och ett med pincett? Prova istället Weet Stripes och ta alla på en gång. Lätt, snabbt och smidigt.

Går att beställa här »

Tipsat av Marie

Tänd ljus med spagetti

Hur många gånger har man inte bränt fingrarna när man ska tända värmeljus i en ljuslykta? Prova i stället att fjutta på en okokt spagetti. Fungerar perfekt.

Tipsat av Lisa

Magnesium mot värk och ömhet i leder

Enda vitamin /mineral som jag känner ger en kännbar effekt inom något dygn. För mig funkar det perfekt mot värk och ömhet i leder. Ta det regelbundet på daglig basis.

Reglerar även magen till önskad effektivitet.

Tipsat av Maria

Fixa en krossad puderprodukt

Vem har inte tappat favoritpudret eller rougen i golvet där det gått i tusen bitar? Ingen nyhet kanske, men ett bra lifehack som funkar och det blir som nytt.

Så här gör du steg-för-steg »

Tipsat av Pia

Nyss slutat röka?

Om det blir tufft så finns det banne mig inget som är bättre än Zonnics små tobaksfria nikotinpåsar. Har funkat till 100% på alla i min omgivning som testat.

Luktfritt, och du kommer att fixa det lätt som en plätt!

Tipsat av Anki

Ledbelysning på mössan

Helt perfekt om du ska ut och fifilura i mörkret, kanske gå en sväng med hundarna. Min led-mössa går dessutom att ladda upp på nytt via en usb-kabel till datorn.

På med en reflexväst på hunden så har du järnkoll på läget.

Tipsat av Anki

Choklad av bästa kvalité

En universalprodukt som funkar i de flesta lägen som när du är glad, ledsen eller bara lite småförbannad. Lägger sig som en varm filt om själen.

Ju mer desto bättre. Se till att alltid ha det hemma!

Tipsat av Karin

Fönstertvätt

Näst bäst efter att någon annan putsar dina fönster måste vara den här mackapären. Ingen nyhet för det flesta men om du är ändå mera sist på bollen än jag, så vet du nu.

Släng tidningspappret och köp!

Tipsat av Sarah