Veckans krönika

Tankar och vardagsbetraktelser från i livet i stort och smått

Mera vår…och näsdropp

Hej Tjejer,

Som jag berättat här tidigare så har jag lite problem med min högra axel/arm efter en fallskada från ett högt ( ) föremål på min arbetsplats! Så för att spara min arm lite nu när jag skriver en hel del tänkte jag att jag passar på att tala in veckans kåseri när jag är ute och går med mina hundar, så slipper jag problemet med att sitta och sudda, skriva om och hålla på, jag bara skriver ner, rakt upp och ned det jag själv har sagt, istället.

Klappat och klart. Som ni kanske också här märkt så tycker varken Anki eller Marie om att vara lika offentliga här, vilket jag inte har något problem med, så Marie och Anki, bossen, bönade och bad på sina bara Queendom.se T-shirt att jag skulle använda denna filmen istället.

OK, då gör jag det MEN jag måste varna, det är mycket snorande i filmen, hade glömt pappersnäsdukar, det får ni ha överseende med, så VARSÅGODA, håll till godo, här är veckans kåseri.

Så det var veckans kåseri, klagomål skickas till vår chef, Anki

Gunilla /lite wild and crazy

Vår krönikör

Gunilla Carlsson

Bohusläns härligaste krönikör och skribent och som vi nu har glädjen att följa här på Queendom.se.

Här delar hon med sig av sina tankar och vardagsbetraktelser från sin del av världen.

Kontakta Gunilla på:

Queendom.se • Be a Queen of fucking everything! © Copyright - 2021