Ett Queendom för kvinnor på 40+

Queendom crew. Foto startsida & om oss: Mikaela P Carlsson

Om Queendom.se

Queendom är en plats och ett forum för oss helt vanliga kvinnor 40+ där vi ger utrymme för allt som berör oss både till kropp och själ, vardag som fest. I vårt nätverk finns tusentals av härliga svenska kvinnor bosatta i Sverige och runt om i hela världen.

På Queendom tar vi upp alla de ämnen som är allra mest intressant för vår åldersgrupp. Som allt från om att leva i relationer, dejting och livskriser, till hälsa, skönhet och klimakteriet. Ja allt det där som speglar det verkliga livet och frågor som ofta kommer upp vid diskussion. Men också härliga saker som sätter knorr och guldkant på vardagen. Små enkla saker som att fika, prata och umgås med vänner, göra shoppingfynd, se en bra tv-serie och ta ett glas bubbel ibland.

Tillsammans har vi mängder av intressanta upplevelser och ofantlig massa erfarenhet av livets alla små och ibland stora omvälvande ögonblick.

Varmt välkommen!

Anki, Gunilla och Marie

Ett urval av de ämnen du hittar på Queendom

Relationer, sex och dejting

Allt om kärlek, om vänskap och relationer. Om att bli lämnad, skilsmässa och saknad efter en kär anhörig. Men också om singelliv, om att våga dejta på nytt mitt i livet och och kanske finna kärleken på nytt.

Om relationer »

Fysisk och psykisk ohälsa

Fysiska åkommor som urinläckage och risken att drabbas av framfall. Om att ha prestationsångest, att drabbas av utmattningssyndrom och försöka hitta en väg tillbaka. Hur det är att vara kroniskt sjuk m.m.

Fysisk och psykisk ohälsa »

Hälsokurer och husmorstips

Vi har samlat på oss massor av bra tips och enkla hälsokurer för både din kropp och själ. Kokosolja, bikarbonat och honung är några av de produkter som är mer användbara än man tror och alltid bra att ha hemma i skafferiet.

Huskurer och husmorstips »

Smink och skönhet

All skönhet kommer inte alltid inifrån! En hel del finnas att köpa på burkar, tuber och flaskor också. Om skönhetsbehandlingar, fransförlängning och snyggt formade bryn. m.m.

Smink och skönhet »

Allt om klimakteriet

Alla kvinnor kommer förr eller senare in i klimakteriet eller i övergångsåldern som det också kallas. Vad gör man när de kvinnliga hormonerna går bananas? Vad kan man göra åt värmevallningar, sömnproblem och svettningar?

Om klimakteriet »

Upplevelser

På Queendom har vi intervjuat kvinnor 40+ med speciella förmågor, som har kunskap och erfarenhet. Kvinnor som varit med om upplevelser eller händelser som på ett eller annat sätt förändrat deras liv.

Upplevelser kvinnor 40+ »

Kontakta Queendom.se

Har du frågor, synpunkter eller annonsmaterial?

Välkommen att kontakta oss!

Vill du skriva gästinlägg?

Har du en artikel eller en story att berätta?
Maila oss på:
Info@queendom.se

Ses vi på Facebook?

Vill du prata, fråga och diskutera kring ett visst ämne? Gå med och ta del av tankar och idéer i vår Facebookgrupp. Idag har vi ett par tusen medlemmar i gruppen och flera dagliga intressanta inlägg.

Välkommen!

Här hittar du oss »

Våra Queens

På de här platserna runt om i världen hittar du Queendoms svenska kvinnliga ambassadörer.


Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev

 Vi vill såklart också att du ska vara den första att få veta om det händer något spännande här på queendom.se.

Läs mer här »

Krönikör och skribent

På Queendom är det Bohusläns bästa krönikör Gunilla Carlsson som håller i pennan och bjuder på vardagsbetraktelser från sitt perspektiv av världen.

Läs veckans krönika här »

Bilder på hemsidan

Vi använder oss av följande bildbanker:

pixabay.com »  • unsplash.com » 
freephotos.cc » • stocksnap.io »

Queendom.se • Be a Queen of fucking everything! © Copyright - 2021