Veckans fråga

Ponera att du var singel, har uppvaktar man dig bäst?

Diskutera frågan i vår Facebookgrupp här »

Jeanette Wiberg
Aplared

En picknick på något mysigt ställe! Promenader där man pratar! En enkel middag.

Prata med mig utan att vara för närgången i början.

Ha tålamod och inte bråttom!

Anneli cederholm
Malmö

Först blir man vän.

Jag har svårt att lita på män, efter det jag gått igenom, men när man har visat man är snäll, har humor, egna och gemensamma intressen, att man kan skratta i det enkla, en picknick på vardagsrumsgolvet blir lika fin som en romantisk helg någonstans, man stöttar varandra, längtar att ses…då tar man nästa steg!

Veronika Ambertson
Skövde

Då ska man visa att man förstått att vi (män och kvinnor) är olika och att det utan problem kan samexistera med jämlikhet.

Ett gott samtal, som går under ytan med intelligens och humor, det kommer man långt med hos mig.

Nina Hasselgren
Shanghai

Jag gillar gentlemannatakterna! Jag vill känna mig sedd, att det bara är jag som existerar. Romantik är aldrig fel…..tända ljus, ett glas vin, en god middag, kura i soffan, hålla hand, en blick eller bara ett varmt leende.

Nu har ju jag en man som är rätt duktig på att se mig och vet vad jag gillar så jag är väldigt nöjd.

Cathrine Tibbling
Norrköping

När jag läste den här frågan var det inget svar som dök upp direkt. Jag tror att jag har glömt bort vad jag uppskattar. Det är nyttigt att reflektera även om jag kände mig lite ledsen just när jag skulle svara på den här frågan. Vad fasen uppskattar jag att någon gjorde för mig, eller vad uppskattar jag överhuvudtaget?

Jag antar att jag behöver en break – så just nu skulle nog en uppvaktning som innehåller natur, frisk luft, tystnad och vågskvalp, locka mig allra bäst. Och mannen som uppvaktar mig får gärna ha vackra underarmar…hahaha

Maria Goeth
Valencia

Få mig att skratta. Få mig att se världen i dina ögon. Lär mig saker jag inte vet. Lyssna på mig och uppskatta mig. Jag vill känna att jag är den enda i världen för dig. Annars en underbar middag eller lunch. Eller flera. Och vita rosor. Eller vita liljor.

Den första daten med min man var till the Reform Club i London (yep, den i Jorden runt på 80 dagar) till The Times (yep, den stora dagstidningen) julfest. Och det var 20 år sen så den daten var mycket lyckad!

Queendom.se • Be a Queen of fucking everything! © Copyright - 2021